Speak Up Oracy Program

Speak Up Oracy Programı 2022-2023 akademik yılında öğrencilerimizin İngilizce konuşma
ve etkili iletişim "Oracy" becerilerini geliştirmeleri için tasarlanmış, anadili İngilizce olan
uzman öğretmenler tarafından gerçekleştirilecek olan online canlı ders programıdır.

Speak Up Oracy Programı Özellikleri

- 3, 4, 5, 6 ve 7. Sınıf öğrencilerine yönelik
- Online canlı ders platformu üzerinden, 15 kişilik sınıflarda, aynı dil seviyesinde öğrenci grupları,
- Okul saatleri dışında haftada 1 canlı ders, - Okulun kendi İngilizce temaları ile eşleştirilmiş içerikler,
- Akademik yıl boyunca 24 ders saati eğitim,
- Ders yılı boyunca aynı sınıfa giren sabit native öğretmenler,
- Her ders için raporlarla geri bildirim,
- Her ders için öğrenci katılım raporu,
- Okul ve velilere, haftalık, aylık, dönem sonu raporları ve sertifikasyon

Program Başlama Tarihi:

24 Ekim 2022

Veli Bilgilendirme Toplantısı:

07 Ekim 2022 Cuma Saat: 20.00

Speak Up Oracy Programı Satın Alma Rehberi

Speak Up Oracy Programına kaydolmak için, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Ödemeniz gerçekleştikten sonra, sistem tarafından size gönderilen e-postadaki aktivasyon kodunu kayıt linkine tıklayarak kullanabilir ve platforma giriş yapabilirsiniz.

1

Ödeme sayfasına gitmek için aşağıdaki butona tıklayınız.
HEMEN SATIN AL

2

Aşağıdaki listede sizin için uygun olan kodu sayfadaki ilgili alana eksiksiz ve doğru bir şekilde yazarak, "Kodu Uygula'' butonuna basınız. Erişim kodunu uyguladığınızda; Okul Adı, Sınıf Seviyesi, Speak Up Oracy Program Paketi ve fiyat bilgisi alanları otomatik olarak dolacaktır.
Öğrencimizin bulunduğu sınıfa ait kodun girilmesi önemlidir!
3. Sınıf
2AZD4DBC
4. Sınıf
4CEFDEBB
5. Sınıf
D79FZZXE
6. Sınıf
D6D25DBZ
7. Sınıf
ZA2Z8EX8
9. Sınıf
D8EE7D4F
10. Sınıf
BX9A54ZE

3

Kırmızı * sembolü ile belirtilmiş alanların doldurulması zorunludur, lütfen bilgilerin eksiksiz ve doğru olduğundan emin olunuz. Herhangi bir veride eksik ya da yanlış varsa, ilgili alan kırmızı çerçeve ile gösterilecektir.

Speak Up Oracy Programı Ücretlendirme

Her bir 40 dakikalık toplam yıl boyu alınacak 24 ders saati ücretlendirmesi: 1200 TL'dir (%18 KDV dahil net fiyat).

l