Afyon Kampüsü

Afyon Girne Koleji 'YILIN EN BAŞARILI KOLEJİ' ödülüne layık görüldü!

Afyon Girne Koleji 'YILIN EN BAŞARILI KOLEJİ' ödülüne layık görüldü!

15 Şubat 2024 Perşembe
İnternet Medya Birliği tarafından düzenlenen, ödül gecesinde;

Afyonkarahisar’ın en başarılı koleji ödülü Özel Afyon Girne Koleji’nin oldu. 

Son zamanlarda akademik ve sosyal başarıları ile adından sıkça söz ettiren Özlel Afyon Girne Koleji Kurucusu Murat ŞENSOY’a ödülü, Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven tarafından takdim edildi.

           Aldığı ödüle istinaden Murat ŞENSOY tarafından şu açıklamalara yer verildi;

          ‘’Bildiğiniz gibi eğitim ve öğretim bir bütündür. Ülkemizin içinde bulunduğu zor şartlardan çıkmasının en önemli anahtarı, katma değerli eğitim ve öğretimdir; Afyon özel Girne Kolejinin amaçlarından biri de sadece insan yetiştirmek değil, dünya insanı yetiştirmek ve geleceğe hazırlamaktır. 

Bunun için Afyon Özel Girne Koleji olarak eğitim ve öğretim hizmetlerinde Millî Eğitim Bakanlığımızın geliştirdiği projeler dışında, Girne Amerikan Üniversitesinin de geliştirdiği eğitimde ki katma değerleri öğrencilerimize sunmamızın ve sürekli gelişen ve yenilenen bir kurum olarak bunun fark edilmesinden duyduğumuz mutluluğu ifade etmek isteriz. 

Bu anlamda bize böylesine anlamlı ödülü layık gören İnternet Medya Birliğine teşekkür ederiz.  Afyonkarahisar’da eğitimde yılın en başarılı kolej ödülü Afyon Özel Girne Kolejine verilirken, biz yönetici ve öğretmenlere büyük bir sorumluluk yüklediğinin farkındayız. 

Bu ödülü tüm Girne Koleji Ailesi adına alıyorum! Hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerlerken, başta yönetim kurulumuz olmak üzere eğitim yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve kurum personelimize üstün gayret ve çabalarından dolayı teşekkür ediyoruz.’’