Yenimahalle Kampüsümüze "Yılın Okul Mimarisi" Ödülü

09 Kasım 2021 Salı

Artı Eğitim Dergisi’nin bu yıl 8.’sini düzenledikleri ‘Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri’ 4 Kasım Perşembe günü İstanbul Wyndham Grand Otel’de eğitim dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı Gala’da sahiplerini buldu.

Kuruluşunun 2. yılında anaokulundan liseye 8 kampüsüyle, binlerce öğrencinin başarı yolculuğuna eşlik etmeye devam eden Girne Koleji, ‘Yılın Okul Mimarisi’ ödülünü almaya hak kazandı.

Ödül töreninde konuşan Girne Koleji CEO’su Dilek CAMBAZOĞLU;
Girne Amerikan Üniversitesi’nin global vizyonunu kendisine yol haritası olarak benimseyerek 2. yılında da eğitimde yeni çağın gerekliliklerine uygun bakış açısı ile ilerlemeye devam ettiklerini belirtti.
CAMBAZOĞLU; ‘Dünyanın Kapıları Sana Açık’ diyerek çıktıkları eğitim yolculuğunda 2022-2023 yılında Özbekistan’da yeni kampüsümüzle devam edeceğiz. Bu haberi duyurmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyduğunu ifade etti.

Konuşmasının sonunda; bu ödülü almalarında emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.