Eğitim Anlayışımız

Girne Koleji eğitim programı, dört ana çerçevede yapılandırılmıştır. Eğitim içeriklerinde yer verilen tüm disiplinlerin temel hedefi, çağın ve dünyanın gerekliliklerine uyum sağlamaktır.

Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerini de dahil ettiğimiz eğitim içerikleri ile öğrencilerimize yaşadıkları dünyanın sorunlarına karşı farkındalık kazandırıyoruz.

Girne Thematic Framework

Eğitim programımızdaki anaokulundan liseye kadar olan dört disiplinler üstü temanın her biri, eğitim çerçevemizin bileşenleriyle bütünleşmektedir.

SAĞLIK VE GÜVENLİK - HEALTH AND SAFETY / HOLISTIC DESIGN

Bütünsel tasarım ile çok yönlü akademik ve sosyal başarıyı teşvik etmek. Sağlık ve Güvenlik Her Yerde!

İLETİŞİM VE TEKNOLOJİ -COMMUNUCATION AND TECHNOLOGY /EFFECTIVE COMMUNUCATION

Anadil ve İngilizce dili yeterliliği başta olmak üzere etkili iletişimi öncü kılmak. İletişim ve Teknoloji Her Yerde!

YAŞAM VE TOPLUM -LIFE AND COMMUNITY/GLOBAL IDENTITY

Her bir birey için güçlü bir dünya kimliği oluşturmak. Yaşam ve Toplum Her Yerde!

BİLİM,KÜLTÜR VE SANAT -SCIENCE,CULTURE AND ART/CREATIVE PERSPECTIVE

Yaratıcı bakış açısını geliştirerek akademik donanımı güçlendirmek. Bilim, Kültür ve Sanat Her Yerde!

HOLISTIC DESIGN

BÜTÜNSEL TASARIM