Eğitimci Profilimiz

Girne Kolejinde Eğitimci Profili

Dünya kimliği ile şekillenen başarının merkezinde güvenilir duyarlı ve özverili öğretmenlerimiz var.

Girne koleji nde öğretmen araştırmacı bir kimlikle öğrencilerin duygusuna pusula olmak mesleki tutkusuyla öğrencilerin her anında sorumlu olmak çağdaş duruşla sürekli öğrenen olmak değer mekanizması ile öğrenci çalışmalarında takipçi olmak bilimsel bir tutumla iletişimi ve deneyimi ön planda tutan etkinlikler tasarlayan olmak ve başarı odaklılıkla her öğrencinin kişisel ihtiyaçları doğrultusunda danışman olmak demektir.

Öğrencilerimizin özgürlüğüne öğretmenlerimizin deneyimine duyduğumuz hayranlıkla, evrensel ve ulusal başarıya hazırız.

GİRNE CONNECTS IN ORACY (GCO) &
 Çift Dilli Konuşma Becerileri

Oracy, bireyin kendisini sözlü iletişimde etkili ve akıcı bir şekilde ifade edebilmesidir.

Oracy, öğrenme ve öğretme niteliği artıran güçlü bir araçtır.

Oracy, aktif öğrenme kültürünü yüksek iletişim kalitesiyle buluşturan beceriler çerçevesidir.

Anaokulumuzda tüm öğrenme alanlarına Oracy yaklaşımını entegre ederek öğrencilerimizin akademik ve sosyal başarısına yön veriyoruz.

Oracy becerileri çerçevesi müfredata dahil edilip, okul içindeki etkinlikler, ders dışı saatler, oyun, yemek gibi tüm zaman dilimlerinde okul yaşamının olmazsa olmazı olarak hayat bulmaktadır.

İkinci Yabancı Dil

Anaokulu 4+ yaş itibariyle öğrencilerimizin farklı kültür ve diller ile tanışmalarını sağlamak amacıyla Almanca ve İspanyolca programı ikinci yabancı dil olarak uygulanmaktadır.