Girne Koleji, Yılın En İyi Çıkış Yapan Eğitim Kurumu ödülünü almaya hak kazandı.

Girne Koleji, Yılın En İyi Çıkış Yapan Eğitim Kurumu ödülünü almaya hak kazandı.

30 Ekim 2020 Cuma

Artı Eğitim Dergisi ve egitimtercihi.com‘un bu yıl 7.’sini düzenledikleri Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri 24 Ekim Cumartesi günü İstanbul Hilton Bomonti Hotel’de eğitim dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı Gala’da sahiplerini buldu.

Kurulduğu ilk yıl itibariyle Anaokulundan Liseye 7 kampüsüyle, binlerce öğrencinin başarı yolculuğuna eşlik etmeyi başaran Girne Koleji, Yılın En İyi Çıkış Yapan Eğitim Kurumu ödülünü almaya hak kazandı.

Ödül töreninde konuşan Girne Koleji CEO’su Dilek CAMBAZOĞLU; 

Girne Amerikan Üniversitesinin global vizyonu ve başarı kültürüyle yeni dünya insanının okulu olarak kurulan Girne Koleji’nin, 

Dünya kimliğinde mezuniyet vizyonuyla yapılandırıldığını,  Eğitim çerçevesi ile eğitim yönetiminin gerekliliklerine yenilikçi, nitelikli ve global standartlarda bir tanımlama kazandırdığını belirtti.

CAMBAZOĞLU, eğitim ekosisteminde yer alan herkese “Dünyanın Kapıları Sana Açık” sözüyle seslenerek; Girne Koleji’nin, kuruluş yılı olan 2020 tarihi itibariyle İstanbul'un ve Türkiye'nin önemli lokasyonlarında, eğitim-öğretim faaliyetlerine eğitimde yeni normalin standartlarına dair vizyoner çalışmalarda da öncü roller üstlenerek başlamaktan duydukları memnuniyeti ifade etti.

Konuşmasının sonunda vizyonu, çok yönlü bakış açısı ve desteğiyle, Girne Kolejinin her başarısında emeği olan Eğitim Girişimcisi Sayın Ümit KALKO ve Girne Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü Sayın Serhat AKPINAR’a teşekkürlerini sundu.