Dünya Kimliğinde Mezuniyet

Girne Kolejinde klasikleşen başarı anlayışına değil, yeni dünya insanının başarı yolculuğuna odaklanıyoruz. Anaokulundan üniversite eğitimine kadar; dünya kimliğinde mezuniyet vizyonuyla başarıyı tanımlıyoruz. Girne Amerikan Üniversitesinin köklü deneyimiyle, eğitim kalitesini güvence altına alıyoruz.

Global kimlik, etkili iletişim, bütünsel tasarım ve yaratıcı bakış açısıyla değişen dünyanın beklentilerine göre öğrencilerimizin kendini yeniden inşa etmelerini sağlıyoruz.

• Bizim yol haritamızda yalnızca yabancı dil eğitimi değil, en az iki dilde iletişim eğitimi var.
  • Okuryazarlığı güçlü, kendini iyi ifade eden öğrenciler var.
  • Esnek ve etkili içeriklerle; sanattan felsefeye, sağlıktan sınav hazırlığına pek çok alanda hayallerine kararlılıkla ulaşan bireyler var.
  • Başarımızın merkezinde ise güvenilir, duyarlı ve özverili öğretmenlerimiz var. Girne Kolejinin eğitim yönü hep dünya olacak.
  • Üniversite - okul iş birliğiyle eğitim adına atılan her adım, geleceğin dünyasında anlam bulacak.

Dünyanın kapıları daima öğrencilerimize açık!

GİRNE CONNECTS IN ORACY (GCO) &
 Çift Dilli Konuşma Becerileri

Oracy, bireyin kendisini sözlü iletişimde etkili ve akıcı bir şekilde ifade edebilmesidir.

Oracy, öğrenme ve öğretme niteliği artıran güçlü bir araçtır.

Oracy, aktif öğrenme kültürünü yüksek iletişim kalitesiyle buluşturan beceriler çerçevesidir.

Anaokulumuzda tüm öğrenme alanlarına Oracy yaklaşımını entegre ederek öğrencilerimizin akademik ve sosyal başarısına yön veriyoruz.

Oracy becerileri çerçevesi müfredata dahil edilip, okul içindeki etkinlikler, ders dışı saatler, oyun, yemek gibi tüm zaman dilimlerinde okul yaşamının olmazsa olmazı olarak hayat bulmaktadır.

İkinci Yabancı Dil

Anaokulu 4+ yaş itibariyle öğrencilerimizin farklı kültür ve diller ile tanışmalarını sağlamak amacıyla Almanca ve İspanyolca programı ikinci yabancı dil olarak uygulanmaktadır.