Genç Kariyer Programı

Her öğrencinin kendi özgünlüğünde kendi üst kişisel hedeflerine ulaşmasını sağlayan ve tüm eğitim geçmişinin yapılandırdığı kritik bir süreçtir. Merak, ilgi ve potansiyelin yönlendirdiği kariyer hedefinde ise hem öğrencinin hem de eğitimcilerin önemli sorumlulukları vardır. Okulun sorumluluğu, öğrencinin kendisiyle ilgili ulaşabileceği hedefte yolunu açmak ve doğru yönlendirmeyi yapmak; öğrencinin sorumluluğuysa belirlediği hedefte ilerlerken oluşturulan ortamda duygusal, fiziksel ve entelektüel kararlılık göstermektir. Genç Kariyer programıyla öğrencilerimizin sahip olduğu beceriler ve güçlü olduğu yönler üzerine çalışmasına olanak sağlayıp onlara mesleki başarıya dair güçlü bir deneyim platformu sunuyoruz.

GİRNE CONNECTS IN ORACY (GCO) &
 Çift Dilli Konuşma Becerileri

Oracy, bireyin kendisini sözlü iletişimde etkili ve akıcı bir şekilde ifade edebilmesidir.

Oracy, öğrenme ve öğretme niteliği artıran güçlü bir araçtır.

Oracy, aktif öğrenme kültürünü yüksek iletişim kalitesiyle buluşturan beceriler çerçevesidir.

Anaokulumuzda tüm öğrenme alanlarına Oracy yaklaşımını entegre ederek öğrencilerimizin akademik ve sosyal başarısına yön veriyoruz.

Oracy becerileri çerçevesi müfredata dahil edilip, okul içindeki etkinlikler, ders dışı saatler, oyun, yemek gibi tüm zaman dilimlerinde okul yaşamının olmazsa olmazı olarak hayat bulmaktadır.

İkinci Yabancı Dil

Anaokulu 4+ yaş itibariyle öğrencilerimizin farklı kültür ve diller ile tanışmalarını sağlamak amacıyla Almanca ve İspanyolca programı ikinci yabancı dil olarak uygulanmaktadır.